На първо четене оставката на Димитър Главчев спаси парламентарната стабилност, защото така

...
На първо четене оставката на Димитър Главчев спаси парламентарната стабилност, защото така
Коментари Харесай

Първан Симеонов с шокиращи разкрития: Крайната цел на БСП е да свали правителството в навечерието на…

На първо четене оставката на Димитър Главчев спаси парламентарната непоклатимост, тъй като по този начин беше преодоляна най-острата рецесия, само че по всичко проличава, че Българска социалистическа партия няма да спре дотук, разяснява пред БНР политологът Първан Симеонов:

„ На мен ми се коства, че Българска социалистическа партия е запазила най-сериозните си козове за навечерието на Българското европредседателство и за самото председателство. Ситуацията най-малко на този стадий е проява на праволинейност от страна на ГЕРБ, тъй като те умеят този вид дейности, само че по-сериозната точка е за Българска социалистическа партия. Първо вземат скалпа на ръководител на Народно събрание и второ – потопиха, по не за момента, значимата тематика, която ГЕРБ бяха измислили, а точно проверка на приватизацията. В идващите няколко дни по тази тематика няма да се приказва. С две думи – доста сериозна точка за Българска социалистическа партия, освен това реализирана от нищото – поради едни изпуснати нерви. Целта на Българска социалистическа партия е една, каквато е задачата на всяка съпротива – да смъкна държавното управление “, съобщи Симеонов.

„ Моментът е много подобаващ, тъй като ГЕРБ не могат току-тъй да създадат обичаното си, а точно да извърнат масите и да кажат, че отиваме на избори, тъй като в такава обстановка, те по този начин вършат. Идва председателството на Европейски Съюз и това някак си не е толкоз елементарно. Българска социалистическа партия прави всички тези нещо, само че в случай че на следващия ден има избори, ГЕРБ отново може да ги вземе – това демонстрират числата. И по тази причина Българска социалистическа партия не желае да събаря кабинета незабавно, Българска социалистическа партия желае да употребява обстановката, в която този кабинет е заклещен в председателството и няма мърдане, и да вади скандал, след скандал, с цел да може последователно обстановката да узрява “, сподели още Първан Симеонов
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР